HagenLeeuwis

Over ons

Over
HagenLeeuwis

Scroll verder

Wie wij zijn

Drie familiebedrijven met hun oorsprong in Velp

HagenLeeuwis, een nieuwe naam voortgekomen uit drie gerenommeerde familiebedrijven en al meer dan honderd jaar actief in de markt van elektro-, installatietechniek en beveiligingsinstallaties. Hagen Installatietechniek, Leeuwis Elektrotechniek en Arentsen Elektrotechniek vormen de vertrouwde basis. Door de jarenlange ervaring van onze vaste vakmensen bieden wij begeleiding op maat bij iedere installatie-uitdaging. Of u nu wil starten met een nieuwbouwproject of een renovatie op de planning heeft staan: ons team kan u voorzien van professioneel advies op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek en beveiliging.

HagenLeeuwis

Kernwaarden

De 5 O’s van
HagenLeeuwis

01

Ondernemend

De wereld om ons heen verandert iedere dag. Ondernemerschap binnen HagenLeeuwis maakt dat wij exact weten wat er in de markt speelt en waaraan onze klanten en professionals behoefte  hebben. We spelen proactief in op trends en nieuwe wensen van onze klanten. Dat doen we door innovatieve producten en diensten aan te bieden die bijdragen aan de verbetering van de woon- en werkomgeving en het leven vooral comfortabel maken.

02

Oordeelkundig

Op grond van onze lange branche-ervaring én ruime vakkennis weten wij ons kwalitatief én vakinhoudelijk te onderscheiden in onze markt. We weten wat er speelt bij onze klanten en passen ons productaanbod en dienstverlening desgewenst aan op de actualiteit en wensen van individuele opdrachtgevers. Verstand van zaken, een scherpzinnige blik en de absolute wil om er samen iets moois van te maken, maakt ons altijd van toegevoegde waarde.

03

Openhartig

Onze communicatie is eerlijk, transparant en rechtuit. We draaien er niet omheen, zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Een respectvolle, open en betrouwbare grondhouding staat daarbij voor ons centraal. Door aandacht voor medewerkers en klanten creëren wij een open werkomgeving, waarbij ieders mening gehoord wordt. Daarbij hoort dat wij de eigen werkprocessen of leefomgeving van onze klanten respecteren en deze als uitgangspunt nemen voor onze planning, werkwijze en gedrag.

04

Ontmoetend

Om aansluiting te vinden bij de leef- en belevingswereld van onze klanten, willen we de ander oprecht ontmoeten. Kennis van onze klanten is belangrijk, zonder dialoog kennen we hun behoefte niet voldoende en kunnen we er ook minder op inspelen. We zijn er als we nodig zijn, met onvoorwaardelijke aandacht en oplossingen. We zoeken échte verbindingen en open samenwerking met klanten en vakprofessionals op weg naar het maximale resultaat.

05

Onafhankelijk

Wij werken vanuit een open en onbevooroordeelde objectieve houding, maar zijn ook een tikje eigenzinnig. We volgen niet zomaar wat anderen doen en kiezen als dat nodig is onze eigen weg. We sluiten geen compromissen als het gaat om de kwaliteit van onze producten, de dienstverlening en de service. Wij zijn vooral onszelf, we laten zien wie we zijn en zijn daar trots op. Gewoon beide benen op de grond en geen gekkigheid. Wij zijn authentiek: ‘wat je ziet, dat krijg je ook’.

Waar staan we voor?

Missie

Waar staan we voor?

HagenLeeuwis gelooft dat wonen en werken comfortabel moet zijn. Ondernemen met passie en met een open en transparante bedrijfscultuur, waarin mensen zich veilig en prettig voelen en elkaar met respect behandelen. De basis voor alles is kwaliteit in denken en handelen, daarbij sluiten wij geen compromissen. Door dicht bij onze klanten te staan en door een juiste prijs-kwaliteit verhouding streven wij naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers en medewerkers.

Waar gaan we voor?

Visie

Waar gaan we voor?

Samen staan we voor grote uitdagingen, waaronder de energietransitie en de behoefte aan kwalitatief hoogwaardige werk- en leefomgevingen. HagenLeeuwis is ervan overtuigd dat slimme technologie het antwoord kan zijn op veel vraagstukken, maar wel in kleine overzichtelijke stappen. Waar (internationale) klimaatdoelstellingen ver van ons bed lijken, kunnen we zelf slim investeren om in de gebouwde omgeving de CO2-uitstoot te beperken. Om ons bedrijf in de komende jaren te laten groeien, zullen we telkens vooruitkijken naar trends en ontwikkelingen. Daarom zullen ons steeds vandaag voorbereiden op de wereld van morgen!

HagenLeeuwis

Referenties

Onze klanten aan het woord

Onze klanten waarderen de combinatie van kwaliteit, betrokkenheid, snelheid en vriendelijke uurtarieven. Bij alles staat het streven naar comfort voorop. Comfort van de installatie, maar ook het comfort van de samenwerking en directe communicatie.

quotes 01 / 04

HagenLeeuwis is vakkundig, meedenkend, oplossingsgericht en vol creativiteit. Ook buiten kantooruren goed bereikbaar en staat altijd voor de klant klaar.

Ando Jansen, Facilitair adviseur/projectmanager Zone-college

quotes 02 / 04

Betrouwbare partner waar we ook op kunnen rekenen als het spannend wordt.

Ineke Geist, hoofd laboratorium Technisch Centrum voor de Keramische Industrie

quotes 03 / 04

Goede club mensen, niks is onmogelijk. Ze zijn er altijd als je ze écht nodig hebt, al is het midden in de nacht. Dat is een comfortabel gevoel.

Nico Budel, directeur Bumé Bouw en Onderhoud

quotes 04 / 04

De samenwerking met HagenLeeuwis is al 15 jaar meer dan prima te noemen. Een zeer servicegerichte club mensen die altijd meedenken en gaan voor de oplossing.

Anno Verheij, vestigingsmanager Facility Services Haveland BV

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.